TV8 24 Ekim 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti?

TV8 24 Ekim 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti?

MasterChef Türkiye 2021, 25 Ekim akşamı 97. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti?

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri kadrosunda yer aldığı Masterchef Türkiye, 25 Ekim akşamı 97. bölümüyle ekrana geldi. Eleme potasına giren 6 yarışmacı, en iyi yemeği yaparak yarışmaya devam edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi.

TV8 24 Ekim 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti? - Resim : 1

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden mavi takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Araz, Rabia'yı ilk eleme adayı yaptı. Takım oylamasında en çok adı yazılan Dilara, ikinci eleme adayı oldu. MasterChef'te ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan Safanur, Hasan'ı eleme potasına gönderdi. Konsey sonrası ise Sergen, haftanın 4. eleme adayı seçildi.

TV8 24 Ekim 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti? - Resim : 2

Son oynana dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda ise bireysel dokunulmazlığı Eren kazandı. Eren ise 5. eleme adayı olarak Pelin'in adını verdi. Konsey sonrası haftanın son eleme adayı ise Emre oldu.
MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Rabia, Dilara, Sergen, Hasan, Pelin ve Emre eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Yarışmacılardan Dilara, Hasan ve Sergen ilk turu başarıyla geçti.

TV8 24 Ekim 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti? - Resim : 3

STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR

İkinci tura kalan Rabia, Emre ve Pelin ise Somer Sivrioğlu'nun kadayıflı karides yaparak yarıştı. Şeflerin kararına göre bu hafta MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı Rabia oldu

Yarışmaya yedek kadrodan giren Rabia, elendikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı. Şefler ise hayallerine veda eden Rabia'yı sakinleştirmeye çalıştı.

TV8 24 Ekim 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti? - Resim : 4

MASTERCHEF RABİA KİMDİR?

21 yaşında olan Rabia Nur aslen Rizelidir. Liseyi Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan Rabia Nur, 2019 yılında Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitimi Bölümü'nü bitirmiştir. 2021 yılında da Anadolu Üniversitesi Ön Lisans Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. Rabia Nur'un, Instagram'da 33 bin 217 takipçisi bulunmaktadır.

 

MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye MasterChef'te kim elendi MasterChef MasterChef haberleri magazin magazin haberleri