Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş gelişme! Başrol oyuncusu veda ediyor

Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş gelişme! Başrol oyuncusu veda ediyor

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden beklenmeyen bir ayrılık haberi geldi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden hayranlarını üzecek ayrılık haberi geldi.

Uğur Güneş, Talat Bulut ve Vahide Perçin gibi ünlü oyuncularının ayrılığının ardından dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol da projeye veda ediyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çelikkol, senaryoda hikayesi bittiği için diziden ayrılıyor. Ünlü oyuncu bu hafta projede son kez yer alacak. 

Doğduğun Ev Kaderindir 37. yeni bölümü, 24 Mart çarşamba akşamı saat 20.00'de TV 8'de yayınlanacak. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş gelişme! Başrol oyuncusu veda ediyor - Resim : 1

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

Kaynak: Haber Global TV

TV 8 dizileri İbrahim Çelikkol dizi haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi