Tuvana Türkay: Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim

Tuvana Türkay: Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim

Tuvana Türkay, oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem'in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Türkay'ın paylaşımını kısa bir süre sonra kaldırması dikkat çekti.

Oyuncu Selçuk Yöntem'in 67. doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutladı. 29 yaşındaki Tuvana Türkay, Yöntem ile çekilen samimi bir fotoğrafı dikkat çeken bir mesajla paylaştı. 

 

Tuvana Türkay: Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim - Resim : 1

 

"SENİN HAYAT SINIFINDA TEKRARA DÜŞMELİYİM"

 

Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem'i etiketlediği paylaşımında, "Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin. Hiç bir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara" notunu yazdı.

 

PAYLAŞIMINI KALDIRDI!

 

Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem ile paylaştığı fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Ancak Türkay'n doğum günü paylaşımını bir süre sonra Instagram hesabından silmesi dikkatleri çekti.

 

Türkay'ın paylaşımı ise sosyal medyada “Aşk mı yaşıyorlar?” şeklinde yorumlandı.

 

Tuvana Türkay: Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim - Resim : 2

 

Öte yandan evliliğini göz önünde yaşamayan Selçuk Yöntem, 33 yıldır eski bale sanatçısı Cihan Yöntem ile birlikte. Çiftin, Iraz adında bir de kızı bulunuyor.

 

SELÇUK YÖNTEM TEŞEKKÜR ETTİ

 

Selçuk Yöntem ise Instagram'dan yaptığı paylaşımda doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti. Yöntem paylaşımında, "Doğum günlerini çok severim. İnsanın kendini bir şey zannettiği çok güzel gündür. Dostlarla, sevdiklerimle paylaştığım önemli bir gündür. Kutlayan herkese teşekkür ederim" notunu yazdı.

 

 

Tuvana Türkay: Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim - Resim : 3

Tuvana Türkay Selçuk Yöntem