Tuvana Türkay'dan iddialı tatil pozu

Tuvana Türkay'dan iddialı tatil pozu

Tatilin doyasıya tadını çıkaran ünlü isimlerden bikinili paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Fethiye'de tatil yapan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan iddialı bir poz geldi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlüler, başta Bodrum, Alaçatı, Fethiye, Çeşme ve Kemer gibi tatil beldelerine akın etmeye başladı.

Tatilin doyasıya tadını çıkaran ünlü isimler, bikinili pozlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

HAYRANLARININ BEĞENİSİNİ TOPLADI

Son olarak Fethiye'de tatil yapan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan mavi bikinili poz geldi. Oldukça iddialı bir bikini giyen Türkay'ın fotoğrafı, hayranlarından tam not aldı. Güzel oyuncunun, pozu hemen denizden çıktıktan sonra çektirmesi de gözlerden kaçmadı.

15 TEMMUZ'DA TÜRKİYE'DEN GİDİYOR

Son dönemde estetik haberlerine konu olması nedeniyle şikayetini dile getiren ünlü oyuncu Türkay, vücudunda burnunun haricinde hiçbir yerinde estetik olmadığını dile getirmişti.

Diğer yandan ünlü oyuncu, 15 Temmuz'dan itibaren Londra'da yaşamayacak başlayacak. Bilindiği üzere İngiltere'de bir oyunculuk okulu açan Türkay, pandemi nedeniyle okulda faaliyet gösteremiyordu. Salgının seyrinin düşmesinin ardından oyunculuk okulunu yeniden açacak olan Türkay, gençlere eğitim vermeye devam edecek.

Tuvana Türkay'dan iddialı tatil pozu - Resim : 1

Tuvana Türkay magazin magazin haberleri