Doğu Demirkol'dan yepyeni bir proje!

Dizi Haberleri
Doğu Demirkol'dan yepyeni bir proje!

Geçtiğimiz sezon TRT 1 dizisi Tutunamayanlar'ın başrolünde yer alan Doğu Demirkol, bu sezon BluTV'de yayınlacak olan yeni dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

BluTV’nin iddialı yapımı Doğu dizisi için geri sayım başladı. Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı aynı zamanda yazıp yönettiği proje seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Hayatta hiçbir konuda dikiş tutturamayan bir gencin birçok engele rağmen hayallerinin peşinden gitme hikayesini anlatan ‘Doğu’ 31 Mart'ta BluTV'de yayınlanacak. 

Doğu Demirkol'dan yepyeni bir proje! - Resim : 1

DOĞU DİZİSİNİN KONUSU 

‘Doğu’, ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veren zeki ama tembel Doğu’nun komedyen olma yolculuğunu konu alıyor. Diziden yayınlanan ilk tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının ardından mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun çaresiz ve komik olan hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

Doğu Demirkol, Murat Özsoy ile beraber kaleme aldığı projenin bir yandan başrolünde yer alırken bir yandan da yönetmen koltuğunda oturuyor. ‘Doğu’ önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Global TV

TRT 1 dizileri Doğu Demirkol Tutunamayanlar dizisi BluTV dizileri