Tutuklanan Nihal Candan meğer 4 aylık evliymiş! İşte nikah görüntüleri

Magazin Haberleri
Tutuklanan Nihal Candan meğer 4 aylık evliymiş! İşte nikah görüntüleri

"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler geçtiğimiz gün tutuklanmıştı. Candan kardeşlerden Nihal'in 4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçundan gözaltına alınan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Cezaevinde yemekleri beğenmeyen ve sayıma çıkmak istemeyen Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında Show Haber'de bomba bir iddia gündeme geldi.

Tutuklanan Nihal Candan meğer 4 aylık evliymiş! İşte nikah görüntüleri - Resim : 1

EVLİLİĞİNİ GİZLEDİ

İddiaya göre, Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı.

Tutuklanan Nihal Candan meğer 4 aylık evliymiş! İşte nikah görüntüleri - Resim : 2

Çiftin nikah şahidi ise Candan kardeşlerin anne ve babası oldu.

Tutuklanan Nihal Candan meğer 4 aylık evliymiş! İşte nikah görüntüleri - Resim : 3

KARISINI YALNIZ BIRAKTI

Mehmet Faruk Çiçek de gözaltı sürecinde evdeydi ve işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Çiçek karısını bu süreçte yalnız bıraktı ve hiçbir anda yanında bulunmadı ve sessizliğe gömüldü.

Tutuklanan Nihal Candan meğer 4 aylık evliymiş! İşte nikah görüntüleri - Resim : 4

"KIZLARIMIN HİÇBİR SUÇU YOKTUR"

Candan kardeşlerin anneleri Umut Candan ise 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak kızlarının suçsuz olduğunu söyledi.

"KIZLARIM O KADAR GÜVENİLİR İNSANLARDIR Kİ..."

Kızları tutuklanan anne Umut Candan, gözyaşları içinde, "Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalet, hakim ve savcılara güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Onun dışında kızlarımın hiçbir suçu yoktur. En kısa sürede çıkacaklarını biliyorum. Kızlarım neyin içinde olduklarını bile bilmiyorlar. Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlar ki benim evime geldiği zaman dahi dolaptan bir ceviz alacakları zaman ile sorarlar. Hep benden izin alırlar, bana sormadan bir şey yapmazlar. Suçlular dışarda benim kızlarım içerde" diyerek isyan etti.

Kaynak: Haber Global TV