Türkücü Mahmut Tuncer rock söyledi

Türkücü Mahmut Tuncer, ROCK'n AID Yardım Konseri'nde rock müzik parçalarını seslendirdi. Tuncer, kadına yönelik şiddete karşı olduğunu göstermek için bu etkinliğe katıldığını vurguladı.

Türkücü Mahmut Tuncer, ROCK'n AID Yardım Konseri'nde rock müzik parçalarını seslendirdi. Kadın sığınma evlerindeki şiddet mağduru kadınlara ihtiyaç duydukları malzemeleri toplamak amacıyla ROCK'n AID Yardım Konseri gerçekleştirildi. 42 Maslak Barock Sahne'de gerçekleşen Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena'nın da sahne aldığı konserin sürpriz ismi ise türkücü Mahmut Tuncer idi. Konserde iki rock parçası seslendiren Tuncer, dinleyenlerden alkış aldı. 

Tuncer, konser sonrası yaptığı açıklamada "Buradaki amacımız, şarkı, türkü, şiir okumak değil. Buradaki amacımız kadına şiddete hayır projesine destek olmak. Mahmut Tuncer, olarak kadına şiddete karşı olduğumu göstermek için buradayım." dedi.

Bazı sanatçıların kadınlara şiddet uyguladığını ve bu sanatçıların "Kadına şiddete hayır" dediklerini söyledi. Tuncer, bu sanatçıları samimi bulmadığını da sözlerine ekledi.

Mahmut Tuncer