Türk televizyon tarihinde bir ilk! Fox’tan yeni dizisiyle ilgili bomba karar

Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey
Türk televizyon tarihinde bir ilk! Fox’tan yeni dizisiyle ilgili bomba karar

Dizileri arka arkaya final yapan Fox TV'den flaş bir hamle geldi. Kanal, Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrollerde yer alacağı yeni dizisinin 1. ve 2. bölümünü, iki gün arayla yayınlayacak.

Fox TV, reyting yarışında geride kalan dizileri nedeniyle bu sezonu şanssız geçiriyor. Ancak kanal, yeni dizisi Mahkum'la televizyon dünyasında bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Mahkum’un ilk bölümü 14 Aralık Salı günü ekrana gelecek. Yani Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle aynı akşam. Mahkum’un ikinci bölümü ise 16 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Fox TV, bir dizisinin iki ayrı bölümünü aynı hafta içinde ekrana getirerek bir ilki gerçekleştirecek.

Türk televizyon tarihinde bir ilk! Fox’tan yeni dizisiyle ilgili bomba karar - Resim : 1

KORONA VAKALARI NEDENİYLE ARA VERİLDİ

Mahkum’un ilk bölümünün Evlilik Hakkında Her Şey’in akşamına yayınlanmasının sebebi açıklandı. Nedeni Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinde çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle çekimlere bir hafta ara verilmesi. Mahkum’un normal yayın günü ise perşembe akşamları olacak. Bu durum, sadece bu haftaya özel.

Türk televizyon tarihinde bir ilk! Fox’tan yeni dizisiyle ilgili bomba karar - Resim : 2

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Mahkum dizisi, Fox TV’nin şanssız giden sezonu için büyük umutlar beslediği bir dizi. Mahkum, perşembe akşamları Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi dizilerle reyting mücadelesine girecek.

Türk televizyon tarihinde bir ilk! Fox’tan yeni dizisiyle ilgili bomba karar - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Fox TV FOX TV dizileri Evlilik Hakkında Her Şey Mahkum dizisi dizi dizi haberleri