Turgut Tunçalp: 'Ben EDHO'da öldüm'

EDHO
Turgut Tunçalp: 'Ben EDHO'da öldüm'

Daha önce 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan şu an ise TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' dizisinde oynayan Turgut Tunçalp önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu EDHO dizisi hakkında konuştu.

Uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi İlay Atmaca ile 2019 yılında dünyaevine giren oyuncu Turgut Tunçalp, önceki akşam Cihangir'de bulunan evlerinin önünde objektiflere yansıdı. Flaşların patlamasıyla panik yapan Tunçalp'in eşi İlay Atmaca, hızla oturmuş oldukları apartmana giriş yaptı.

İlay Atmaca ile Turgut Tunçalp, iki yıl önce görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. O dönem EDHO'da rol alan Tunçalp, setten arkadaşlarıyla horon tepmişti.

Turgut Tunçalp: 'Ben EDHO'da öldüm' - Resim : 1

 

YAYINDAN KALDIRILDI

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi; yayınlandığı kanalla yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmadan ekranlara veda etti.

Turgut Tunçalp: 'Ben EDHO'da öldüm' - Resim : 2

VEDA ETTİ

200'üncü bölümüyle ekranlara dönmesi beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', ani bir kararla yayından kaldırılınca dizinin 'Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca ise sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini açıklamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" EDHO Turgut Tunçalp