Sanat dünyasını yasa boğan ölüm

Magazin Haberleri Seda Sayan
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm

Geçen günlerde koronavirüse yakalanan 58 yaşındaki Tunç Kökkaya hayatını kaybetti. Kökkaya'nın ani ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Tunç Kökkaya, 58 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin sevenlerinden edinilen bilgilere göre, kalp pili ile yaşayan Kökkaya geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı ve virüsün akciğerlerine bulaşmasıyla evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

58 yaşında hayata gözlerini yuman Tunç Kökkaya, bugün ikindi namazına müteakiben Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

SANAT DÜNYASINDAN MESAJLAR

Kökkaya'nın ölümü başta ailesi olmak üzere sanat dünyasını yıktı. Ölüm haberini alan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından art arda paylaşımlar yaparak üzüntülerini dile getirdi.

Cenk Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "30 yıllık can dostumu kaybettim. Acım tarifsiz. Yol arkadaşım, kıymetlim... Allah gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olsun" dedi.

Sanat dünyasını yasa boğan ölüm - Resim : 1

Işın Karaca, ""İnanmak istemiyorum gelen haberlere... Yattığın yer nurla dolsun anane. Allah geride kalan tüm aile ve dostlarına sabırlar versin. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Sanat dünyasını yasa boğan ölüm - Resim : 2

"ANANEM NE ÇOK SEVERDİN BENİ"

Deniz Seki ise paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hiç iyi değilim, çok üzgünüm. Canımın bir parçasını bugün toprağa veriyoruz. Hala inanamıyorum, kendimde değilim. Kabullenmiyorum. Kabullenemiyorum. Tunç'u, ananem ne çok severdin beni. Benim de seni ne kadar çok sevdiğimi bilirdin. Hep sana kıymet bilenim, kıymetlim derdim. Tunç şimdi gittin. Yoksun. İyi ki hayatıma o mucize kalbinle dokundun. Hiç bir zaman unutulmayacaksın. Sonsuz emeklerin için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et. Seni çok ama çok seviyorum."

"NUR İÇİNDE YAT ANANE TUNÇ"

Acı haberi alan Seda Sayan ise, ""Nur içinde yat anane Tunç" ifadelerini kullandı.

Sanat dünyasını yasa boğan ölüm - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan magazin haberleri