Tülin Şahin ile kızının babası olan Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor

Tülin Şahin ile kızının babası olan Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor

Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki kriz bitmiyor. Şahin, kızını göstermediği gerekçesiyle kendisine dava açan Noronha'nın bebeğine şiddet uyguladığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Önceki akşam Lizbon'dan dönen Noronha, İstanbul Havaalimanı'nda gözaltına alındı.

2019 yılında Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile evlenen Tülin Şahin, aynı yılın kasım ayında kızını kucağına aldı. Resmi olarak evlenmedikleri ortaya çıkan ünlü çiftten Tülin Şahin, doğumun ardından eşinden psikolojik şiddet gördüğünü öne sürdü. Çift kısa süre sonra birlikteliklerini noktaladı.

Pedro de Noronha ayrılık sonrası kızını göremediği iddiasıyla Şahin'e dava açtı. Her ayın ilk 7 günü kızını görme izni alan Noronha'nın önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Tülin Şahin ile kızının babası olan Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor - Resim : 1

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Tülin Şahin, önceki hafta Pedro de Noronha'nın, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Türkiye'de bir ikametgah adresi olmadığı için bulunamayan Noronha, 1,5 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. İfadesi alınan iş adamı birkaç saat içinde serbest bırakıldı.

Tülin Şahin Pedro De Noronha magazin haberleri Lizbon