Tülin Şahin'i korku sardı! 'Babası kızımı kaçıracak'

Tülin Şahin'i korku sardı! 'Babası kızımı kaçıracak'

Ünlü manken Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu eski sevgilisi Portekizli Pedro de Noronha'nın kızları Siena Leyla'yı kaçıracağından korktuğu ortaya çıktı.

Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu eski sevgilisi Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile arasındaki sular durulmuyor.

Tülin Şahin'i korku sardı! 'Babası kızımı kaçıracak' - Resim : 1

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında ünlü isimler hakkında çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Cankurt'un, "Tülin Şahin'i Korku Sardı! 'Sözde Eşi'nden Şüpheleniyor" başlıklı yazısı şöyle:

"Ünlü model Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu 'sözde eşi' Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile arasındaki sular durulmuyor! Noronha, mahkemeye başvurarak, 'Tülin Şahin, bana kızımız Siena Leyla'yı göstermiyor' diyerek dava açmıştı. Bunun üzerine mahkeme, Noronha'nın her ayın ilk yedi günü, annesi Tülin Şahin'in evinde kızını görmesine izin vermişti.

Bu süreçten sonra aralarında suların durulduğunu düşünmüştüm ama maalesef öyle olmamış. Şimdi de Şahin'i, kızının babası tarafından kaçırılma korkusu sarmış. Yakın dostlarıyla bu korkusunu paylaşan Şahin, Noronha'nın eve kızını görmeye geldiğinde şüpheli davranışlarına şahit olduğunu söylemiş. Noronha, en son gelip gittiğinde de evdeki kameraların yönünün değiştirildiğini fark edince iyice korkmaya başlamış. Şimdi kızını yanından ayırmamaya, işi olmadığı sürece evden çıkmamaya özen gösteriyormuş.

Umarım Tülin Şahin, yüzlerce örneği olan, babaların çocuklarını alıp memleketlerine kaçırdıkları bir hikayenin mağduru olmaz."

Tülin Şahin'i korku sardı! 'Babası kızımı kaçıracak' - Resim : 2

PEDRO DE NORONHA KİMDİR?

Pedro De Noronha 1977 yılında Portekiz'de dünyaya geldi. Católica Portuguesa Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Merrill Lynch isimli firmada 2000-2003 yılları arasında görev alan Pedro De Noronha, daha sonra uluslararası finans kuruluşu JP Morgan'da 4 yıl boyunca Başkan Vekili olarak Avrupa Özel Durumlar Portföyünü yönetti. 2007 yılından bu yana ise Noster Capital isimli şirketin sahibi olarak faaliyetini sürdürüyor. 

Tülin Şahin