Tuğba Özay, Işın Karaca'ya ateş püskürdü: Seni işten kovduklarında...

Tuğba Özay, Işın Karaca'ya ateş püskürdü: Seni işten kovduklarında...

Manavgat'taki yangında çiftliği son anda yanmaktan kurtulan ve yangının ardından felç geçirdiğini belirten Tuğba Özay, önceki gün İstanbul'da bir açılışta görüntülendi. Eski manken katıldığı bir televizyon programında kendisi hakkında olumsuz yorum yapan Işın Karaca'ya sert çıktı.

Manavgat'taki yangında çiftliği son anda yanmaktan kurtulan ve yangının ardından felç geçirdiğini belirten manken Tuğba Özay, önceki gün İstanbul'da bir açılışta görüntülenmesi nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Tuğba Özay, Işın Karaca'ya ateş püskürdü: Seni işten kovduklarında... - Resim : 1

"YAZIKLAR OLSUN SANA"

Özya, UçanKuş TV'deki bir programa konuk oldu. Eski manken, kendisi hakkında sosyal medyada olumsuz yorum yapan şarkıcı Işın Karaca’ya sert çıktı. 

Ünlü şarkıcının kendisine yaptığı yoruma çok sinirlenen Özay, "Işın Karaca yazıklar olsun sana yaptığın o yoruma. Utanmadın dimi!  Seni işten kovdukları zaman kim vardı yanında? Ben vardım yanında. Anımsa bakalım 1995 yılını... Seni işten kovduklarında kim vardı yanında. O taşın üstünde gözyaşlarını silen bir ben vardım Işın. Magazin sayfalarına o çirkin yorumları yapmak zorunda mıydın? Kankaların yangın döneminde konserlere giderken onlara ses çıkarmadın. Yazıklar olsun sana" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

Tuğba Özay Işın Karaca magazin haberleri orman yangını