Tuğba Özay: Bergen rolü ilk bana geldi

Tuğba Özay: Bergen rolü ilk bana geldi

1989 yılında eşi tarafından öldürülen şarkıcı Bergen, 'Mersin Altın Çilek Ödülleri'nde bir kez daha anıldı. Gecede ödül alan eski manken Tuğba Özay ise Serenay Sarıkaya'nın yer alacağı 'Bergen' filmiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Arabesk müziğinin taçsız kraliçesi Bergen'e vefatından tam 31 yıl sonra ödül verildi. Ödülü, Bergen’in ablası Mukadder Terim kabul etti. Ertesi günü de heykelciği kardeşinin mezarına götürdü.

Törende ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görülen Tuğba Özay ilginç bir açıklama yaptı.

Tuğba Özay: Bergen rolü ilk bana geldi - Resim : 1

‘Bergen’i oynaması için 3 yıl önce teklif aldığını, başrolü Nihat Altınkaya ile paylaşacaklarını ancak projenin aksilikler nedeniyle iptal olduğunu söyledi. Özay'ın açıklamasından sonra akıllara Serenay Sarıkaya geldi. 

3 KEZ ERTELENDİ

Serenay Sarıkaya ‘Acıların Kadını Bergen’ filminin başrolü için son 1.5 yıldır hazırlanıyor. Vizyon tarihi 27 Kasım olarak belirlenen film kadro, bütçe, son olarak da pandemi nedeniyle 3 kez ertelendi. Sarıkaya filmle ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Uzun zamandır role hazırlanıyorum. Şarkılarını ezberledim. Şan hocamla parçaların duygusunu çalıştık. Bergen ile ilgili yazılan her şeyi okudum. Yaşadığı yerleri ziyaret edeceğim.”

Yapımcı şirket ise “Rol için ilk ve tek düşündüğümüz isim Serenay Sarıkaya oldu” açıklamasını yapmıştı.

Tuğba Özay: Bergen rolü ilk bana geldi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Tuğba Özay Serenay Sarıkaya Bergen