Tuba Ünsal yıllarca hastalığının farkına varamamış! Ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri anlattı!

Tuba Ünsal yıllarca hastalığının farkına varamamış! Ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri anlattı!

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Tuba Ünsal geçirdiği zor günleri anlattı. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, "Belirtileri neler?" sorusuna "Sürekli şişkinlik, uykusuzluk ve mutsuzluk. Aslında yıllarca farkına varamayabiliyorsunuz" yanıtını verdi.

Tuba Ünsal, Instagram hesabından soru-cevap yaptı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan oyuncu, "Belirtileri neler?" sorusuna yanıt verdi.

"ŞİŞKİNLİK, UYKUSUZLUK, MUTSUZLUK" 

39 yaşındaki Ünsal, "Sürekli şişkinlik, uykusuzluk ve mutsuzluk. Aslında yıllarca farkına varamayabiliyorsunuz. Sonra bağırsak diyetiyle toparlanıyor" ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal yıllarca hastalığının farkına varamamış! Ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri anlattı! - Resim : 1

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON TV'DEYİM"

Uzun zamandır ekranda olmayan Tuba Ünsal, "Çocuklar (Sare ve Civan Mert) artık büyüdü. Önümüzdeki sezon seyirci karşısındayım" açıklamasını yaptı.

Tuba Ünsal yıllarca hastalığının farkına varamamış! Ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri anlattı! - Resim : 2

"HALUK EVLİ" 

Ünlü oyuncu, ressam Haluk Akakçe'yle aşk sorularını, "Üniversitede tez yazarken tanışmıştık. Sonra New York'ta birlikte yaşadık. Sevdiğim arkadaşım. Bir de Haluk evli" şeklinde cevapladı.

Tuba Ünsal yıllarca hastalığının farkına varamamış! Ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri anlattı! - Resim : 3

"ARTIK BABALARINDA KALABİLİYORLAR"

Hastalığı nedeniyle Bodrum'da sağlıklı beslenme kampında olan Ünsal, "Kızlarınız nerede?" sorusu üzerine, "Artık babalarında daha uzun kalabiliyorlar. Benim de yalnız zaman geçirmeye ihtiyacım var. Beş günlük ayrılık herkese iyi geldi" ifadelerini kullandı.

"MÜSLÜMANIM" 

Evindeki haç işareti sorulan oyuncu, "Orası hayran olduğum ressam Frida köşesi. Meksika'dan o heykel. Müslümanım, ahlaklı ve dürüst bir mezhep seçimim var" mesajını yazdı.

Tuba Ünsal yıllarca hastalığının farkına varamamış! Ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri anlattı! - Resim : 4

"BANA HENÜZ SIRA GELMEDİ"

Bir takipçisinin "Aşı oldunuz mu?" sorusunu yönelttiği Tuba Ünsal, "Bana henüz sıra gelmedi. Yakın zamanda koronavirüs atlattığım için dört ayım daha var aşıya" ifadelerini kullandı.

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR? 

Bağırsak hücreleri arasındaki sıkı bağlar filtre görevi görür. Bu şekilde oluşturulmuş filtreye benzer yapı, bağırsaklardan kana sadece besin öğeleri, su, vitamin-mineraller gibi yararlı bileşenlerin geçmesine izin verir. Bu sıkı bağların bozulması sonucunda geçirgen bağırsak sendromu meydana gelmektedir.

Normalden daha geçirgen hale gelen bağırsaklar sebebiyle kana, yararlı bileşikler ile birlikte tam olarak sindirilmemiş besin öğeleri, zararlı organizmalar veya toksinler de karışabilmektedir. Bunun sonucunda da çeşitli metabolik bozukluklar meydana gelmeye başlar.

Kaynak: Haber Global TV

Tuba Ünsal geçirgen bağırsak sendromu Tuba Ünsal