Trump ailesi ile akraba olan Karlie Kloss'tan 'darbe girişimi' yorumu

Trump ailesi ile akraba olan Karlie Kloss'tan 'darbe girişimi' yorumu

Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner'in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan model Karlie Kloss, ABD'deki Kongre Binası baskını ve şiddet olaylarıyla ilgili, 'Meşru demokratik seçim sonuçlarını kabul etmek vatanseverliktir' dedi.

Ünlü model Karlie Kloss, dün gece ABD’nin başkenti Washington’daki Kongre Binası baskını ve şiddet olaylarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ivanka Trump’ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan ancak seçimde Joe Biden’a oy verdiğini açıklamaktan çekinmeyen 28 yaşındaki Kloss, Twitter’dan, "Meşru demokratik seçim sonuçlarını kabul etmek vatanseverliktir. Reddetmek ve şiddeti kışkırtmak Amerikan karşıtlığıdır" ifadelerini kullandı.

Trump ailesi ile akraba olan Karlie Kloss'tan 'darbe girişimi' yorumu - Resim : 1

"TRUMP'LARLA BAĞ SAHİBİ OLMAK ZORDU"

ABD Başkanı Trump’ın baş danışmanı ve damadı olan Jared Kushner’ın erkek kardeşi Joshua Kushner ile evli olan Kloss, geçen yıl verdiği bir röportajda, Trump Ailesi'yle doğrudan bağ sahibi olmanın nasıl bir his olduğuna dair detaylar vermiş, aileyle ilişkilendirilmesi hakkında “Zordu” yorumunu yapmıştı.

Trump ailesi ile akraba olan Karlie Kloss'tan 'darbe girişimi' yorumu - Resim : 3

"JOE BIDEN'A OY VERDİM"

Seçim döneminde, üzerinde Joe Biden ve Kamala Harris yazan maskesi ile oy zarfını gösteren bir fotoğraf paylaşan Kloss, “Oy verme planınız ne? Benimki bu - imzalı, mühürlü, (noter tasdikli) ve teslim edildi” yazmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Trump