TRT 1'de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle ilgili yeni gelişme

Kara Tahta TRT
TRT 1'de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle ilgili yeni gelişme

Kara Tahta dizisi, her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. TRT 1'de yayınlanan dizi, yeni bölümü ile yayın akışında yer almadı. Peki, Kara Tahta bu hafta yok mu, yeni bölüm ne zaman?

TRT1'in sevilen dizilerinden Kara Tahta, 27 Nisan Çarşamba günü yayın akışında yer almadı. Sevenleri ise dizisinin yeni bölümünün neden yayımlanmadığını sorgulamaya başladı. İşte, Kara Tahta bu hafta neden yok? Kara Tahta yeni bölüm ne zaman?

Kara Tahta

KARA TAHTA BU AKŞAM YOK MU?

Kara Tahta dizisi TRT 1’in 27 Nisan 2022 tarihli yayın akışında yer almadı. Bu akşam, Kadir gecesi olması dolayısıyla TRT 1’de Kadir Gecesi Özel programı ekrana geliyor.

Kara Tahta'nın 5. bölümünün 4 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanması bekleniyor.

TRT 1'de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle ilgili yeni gelişme - Resim : 2

KARA TAHTA'YA SAĞLIK ARASI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kara Tahta’nın Edirne’de yapılan çekimlerine ara verildi. Çarşamba günleri seyirciyle buluşan dizide 'Atlas' karakterine hayat veren Furkan Andıç sette rolüne hazırlanırken yaralandı. Andıç’ın yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtıldı.

Sette hazır bulunan ilk yardım ekibinin müdahalesinin ardından hemen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncunun tedavisine başlandı. Doktorların, Furkan Andıç’ın 10 gün istirahat etmesini istemesi üzerine ise yapımcı Süreyya Yaşar Önal; dizinin çekimlerine 10 gün süreyle ara verildiğini ekibe ilan etti.

Kaynak: Diğer

TRT 1 Kara Tahta dizi haberleri