Teşkilat dizisinin 2. sezon afişinde dikkat çeken detay!

Dizi Haberleri Teşkilat
Teşkilat dizisinin 2. sezon afişinde dikkat çeken detay!

TRT 1'in MİT'i anlatan dizisi Teşkilat, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Yapımcılığını TIMS&B Productions'ın yaptığı, 26 Eylül Pazar akşamı ekrana dönecek olan dizinin ikinci sezon afişi de yayınladı.

Yeni sezon fragmanları ile nefes kesen ve beklentiyi zirveye taşıyan dizinin afişinde bir detay dikkat çekti. 

Teşkilat dizisinin 2. sezon afişinde dikkat çeken detay! - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan oyuncu Mesut Akusta'nın, dizinin yeni sezonunda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. 

Ekranlara gelmek için gün sayan dizinin afişinde, ‘Teşkilat’ın yıldızları Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun'un yanı sıra Mesut Akusta'nın da yer alması dikkat çekti.

Teşkilat'ın yeni sezon afişinin yayınlanmasıyla Mesut Akusta'nın dizideki akıbeti belli oldu. Ünlü oyuncu, 2. sezonda da dizide rol almaya devam edecek. 

Teşkilat dizisinin 2. sezon afişinde dikkat çeken detay! - Resim : 2

Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının öyküsü ‘Teşkilat’ 26 Eylül Pazar günü yeni sezonuyla TRT 1’de.

TEŞKİLAT 2. SEZON İKİNCİ FRAGMAN

TEŞKİLAT SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasının ardından fırsattan istifade ederek kaçmaya çalışır.Kazanın ardından çıkan çatışmada araçta sıkışan Pınar’ın hayatı tehlikededir. Serdar, peşinde olduğu teröristin uçağı kaçırmasının ardından büyük saldırı planının uçakla gerçekleşeceğini anlar. Uçakta bomba bulunduğunu tespit etmesi üzerine saldırıya engel olmak için harekete geçer.

Fadi’nin kaçtığı ve Serdar’ın içinde olduğu uçağın kaçırıldığı bilgisi karargâha ulaşınca ekip teyakkuza geçer. Bombayı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır. Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam ederken, onu takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU 

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisine Gürkan Uygun dahil oldu. 

Kaynak: Haber Global TV

teşkilat 2. sezon Teşkilat teşkilat 2. sezon ne zaman dizi dizi haberleri TRT 1 TRT 1 dizileri