'Teşkilat'ın merakla beklenen ikinci sezonundan ilk görüntüler nefes kesti!

Dizi Haberleri Teşkilat
'Teşkilat'ın merakla beklenen ikinci sezonundan ilk görüntüler nefes kesti!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 2. sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun başrolleri paylaştığı diziden ilk görüntüler geldi.

TRT 1'in Mit'i anlatan dizisi Teşkilat 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk bölümünden bu yana reyting rekorları kıran “Teşkilat”ın merakla beklenen ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı. 

'Teşkilat'ın merakla beklenen ikinci sezonundan ilk görüntüler nefes kesti! - Resim : 1

YENİ OYUNCULAR DA FRAGMANDA YER ALDI

Görsel efektleri ile dikkat çeken heyecan yüklü fragmanda “Teşkilat”ın ikinci sezonunda kadroya dahil olan usta oyuncular Gürkan Uygun ve Hakan Boyav da yer aldı.

Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın yaptığı “Teşkilat”, kadroya katılan usta oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, görsel efektleri ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile yine zirvenin sahibi olacak.

TEŞKİLAT DİZİSİ 2. SEZON İLK FRAGMAN 

Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının öyküsü 'Teşkilat' yeni sezonuyla yakında TRT 1’de.

'Teşkilat'ın merakla beklenen ikinci sezonundan ilk görüntüler nefes kesti! - Resim : 2

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Teşkilat dizisinde, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana geliyor.

MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşuyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri ilk kez bir dizide yer alıyor. 

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Teşkilat dizisi Teşkilat teşkilat 2. sezon teşkilat 2. sezon ne zaman teşkilat dizisi konusu teşkilat oyuncuları TRT 1 TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri Teşkilat dizisinin konusu nedir Teşkilat dizisi nerede çekiliyor