Çağlar Ertuğrul'dan imalı paylaşım: Teşkilat'tan ayrılıyor mu?

Dizi Haberleri Teşkilat
Çağlar Ertuğrul'dan imalı paylaşım: Teşkilat'tan ayrılıyor mu?

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ta Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un diziye veda edeceği öne sürüldü. Ünlü oyuncu, hayranlarını üzen iddiaların ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

TRT 1'in MİT'i anlatan dizisi Teşkilat ile ilgili önceki gün ortaya atılan bir iddia dizi hayranlarını üzdü.

Başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul'un yapım şirketinin kendisine verilen sözleri gerçekleştirmediği için diziden ayrılmaya karar verdiği öne sürüldü. 

Çağlar Ertuğrul'dan imalı paylaşım: Teşkilat'tan ayrılıyor mu? - Resim : 1

Sezon finalinin ardından diziden ayrılmak isteyen oyuncuyu ikna çabalarının sürdüğü konuşuluyordu. 

34 yaşındaki oyuncu, hakkında çıkan iddiaların ardından Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Oyuncu, The Wolf Of Wall Street filminden alıntılanan GIF’te, filmin başrol oyuncusu Leonardo Di Caprio “I’m not fuckin’ leaving”, Türkçe anlamıyla “ayrılmıyorum” mesajını paylaştı. 

TEŞKİLAT 14. BÖLÜM - SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Araçtaki hain Fadi'yi kaçırıyor. Zehra dışarı çıkmayı başarıyor. Ancak Zehra ile Fadi'nin adamları arasında çatışma çıkıyor. Hakkı Dayı ile Pınar ise araçta mahsur kalıyor. Minibüs Zehra'nın gözleri önünde havaya uçuyor. Araçta bulunan Hakkı Dayı ile Pınar'e ne olduğu ise dizinin hayranlarını meraklandırdı.

Teşkilat sezon finali bölümüyle 6 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Çağlar Ertuğrul'dan imalı paylaşım: Teşkilat'tan ayrılıyor mu? - Resim : 2

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Teşkilat dizisinde, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana geliyor.

MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşuyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri ilk kez bir dizide yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi Teşkilat dizisi Çağlar Ertuğrul sosyal medya