TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi sezon finali yapıyor!

Dizi Haberleri Teşkilat
TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi sezon finali yapıyor!

TRT 1'in MİT'i anlatan dizisi Teşkilat ekranlara ara veriyor. Sevilen dizi, 6 Haziran akşamı 14. bölümüyle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisi, 6 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek 14. bölümüyle sezon finali yapacak. 

Sevilen dizinin sezon finali bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. 

TEŞKİLAT 14. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FRAGMANI

TEŞKİLAT 14. BÖLÜM - SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Araçtaki hain Fadi'yi kaçırıyor. Zehra dışarı çıkmayı başarıyor. Ancak Zehra ile Fadi'nin adamları arasında çatışma çıkıyor. Hakkı Dayı ile Pınar ise araçta mahsur kalıyor. Minibüs Zehra'nın gözleri önünde havaya uçuyor. Araçta bulunan Hakkı Dayı ile Pınar'e ne olduğu ise dizinin hayranlarını meraklandırdı.

Teşkilat sezon finali bölümüyle 6 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi sezon finali yapıyor! - Resim : 1

TEŞKİLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkiye’ye getirilen Fadi, ‘Kale’ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili sorguya alınır ancak soruları cevapsız bırakır. Fadi’nin yakalanmasına rağmen, Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren’e talimat verir. Karargâhta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için yolun sonuna gelindiğine karar verilir. Ceren’in Şef başta olmak üzere tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için operasyon planlanır. Bu sırada büyük saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle televizyonlarda boy gösterip tehditler yağdırır.

Planlanan saldırının detaylarına ulaşmak için farklı yollar arayan Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürmek için Gürcan’a ihtiyaç duyar. Kale’ye yönelik büyük saldırıyı engellemek için ekip dört bir koldan mücadele verirken onları büyük sürprizler beklemektedir.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Teşkilat dizisi Teşkilat Teşkilat ne zaman sezon finali yapıyor TRT 1 dizileri Teşkilat 14. bölüm - sezon finali