Dünya Hali dizisinin yayın saati değişti

Dizi Haberleri Dünya Hali
Dünya Hali dizisinin yayın saati değişti

TRT 1'in kısa sürede beğeni toplamayı başaran dizisi Dünya Hali'nin yayın saati değişti. İşte detaylar...

Caner Şahin ve Pelin Albay başrollerde yer aldığı Dünya Hali'nin yayın saati değişti. Dünya Hali dizisi, 1 Eylül çarşamba akşamı 23.35'de yayınlanacak.

Dizinin yayın saati, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu dördüncü maçı “Türkiye-Karadağ"ın 21.40'ta canlı yayınla TRT 1’de ekranlara gelmesi nedeniyle değişti.

Dünya Hali 7. bölüm 23.35'de TRT 1'de... 

DÜNYA HALİ DİZİSİNİN KONUSU 

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı “modern” hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan’ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan’ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin’in paylaştığı dizi, alışılagelen dizi anlatımlarının klasik yapısını bozarak izleyiciye çok farklı bir eğlence vaat ediyor.

DÜNYA HALİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU 

TRT 1'in sevilen dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Şahin, Pelin Albay, Ozan Çelik, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Hüseyin Elmalıpınar, Mekin Sezer, Adnan Başar,Naşit Özcan, Zeki Ocak ve Eray Kaman.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Dünya Hali dizisi Dünya Hali Dünya Hali yayın saati Dünya Hali yeni yayın saati Dünya Hali ne zaman yayınlanıyor Dünya Hali dizisi konusu TRT 1 TRT 1 dizileri Dünya Hali oyuncu kadrosu