Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönüyor!

Dizi Haberleri
Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönüyor!

Son olarak 2018 yılında "Mehmet: Bir Cihan Fatihi" dizisiyle seyirciyle buluşan Kenan İmirzalıoğlu'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Ünlü oyuncu TRT 1'in yeni dizisiyle ekranlara dönüyor.

Yeni sezona iddialı yapımları ekranlara getirmeye hazırlanan TRT 1’de "Mahsusa Trablus" heyecanı yaşanacak. 

Medya Radar'ın özel haberine göre, Uzun bir süredir dizi setleri yerine "Kim Milyoner Olmak İster" programının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, TRT 1'in yeni dizisi Mahsusa Trablus'ta 'Kuşçubaşı Eşref' karakterine hayat verecek.

Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönüyor! - Resim : 1

MAHSUSA TRABLUS DİZİSİNİN KONUSU

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan "Mahsusa Trablus" projesi, gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek. Ana karakterleri Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa olacak olan dizi, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alacak.

KENAN İMİRZALIOĞLU PROJEDEN ÇOK ETKİLENDİ

Öte yandan şu zamana kadar pek çok teklif gelmesine rağmen hiçbir projeyi kabul etmeyen Kenan İmirzalıoğlu'nun, "Mahsusa Trablus"un senaryo ve hikayesinden çok etkilendiği öğrenildi. Tunus, Türkiye ve Cezayir’de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, Ekim ayının sonunda sete çıkacak. Yapımcı Raif İnan ve Uğur Veli’nin katkılarıyla TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dizide, tarihin en önemli sivil direniş örgütlenmesi işlenecek.

dizi dizi haberleri Kenan İmirzalıoğlu magazin haberleri TRT 1 TRT 1 dizileri