Seksenler dizisine yeni transfer

Dizi Haberleri
Seksenler dizisine yeni transfer

TRT 1'de hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisine yeni bir isim katıldı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının ardından büyük üzüntü yaşayan Seksenler seti, Öztekin'in vefatının ardından toparlanmaya çalışıyor. 

Seksenler dizisine yeni transfer - Resim : 1

Hafta içi her gün saat 17.30'da ekrana gelen Seksenler dizisine yeni bir isim katıldı. Tiyatrocu Ecmel İs, Seksenler dizisinin kadrosunda Gamze karakterine hayat verecek. 

Seksenler dizisine yeni transfer - Resim : 2

En son Arka Sokaklar dizisinde Hakan komiserin (Ozan Çobanoğlu) başını belaya sokan Ceren adlı bir karaktere hayat veren Ecmel İs, performansıyla adından sıkça bahsettirmişti.

Seksenler dizisine yeni transfer - Resim : 3

SEKSENLER'İN FEHMİ BABASI KİM OLACAK?

Dizinin babacan karakteri Fehmi Baba'yı canlandıran Rasim Öztekin'in vefatının ardından pek çok kişi yerine kimin geleceğini merak ediyor.

Kanal ve dizi yönetimi tarafından bu konuda resmi bir açıklama gelmezken, dizinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam edecek.

Seksenler dizisine yeni transfer - Resim : 4

SEKSENLER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seksenler, TRT 1 kanalında 24 Ocak 2012'den itibaren yayınlanan televizyon dizisi. Mint Prodüksiyon tarafından yapılan dizi bir sit-com, romantik ve dönem komedisi olarak TRT 1'de yayınlanmıştır. Tekrar bölümleri 360'ta hafta içi her gün yayınlanmaktadır.

Türkiye’nin 30 yıllık geçmişinin ve değişiminin, klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini anlatan eğlenceli bir dönem dizisi olan Seksenler toplumsal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini, geleneklerimizi ve göreneklerimizi nasıl çürüttüğünü ve Türkiye'nin nasıl küreselleştiğini gözler önüne seriyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Seksenler dizisi seksenler dizisi haberleri TRT 1 dizileri