Gülçin Ergül'den trafik kazası sonrası ilk paylaşım

Gülçin Ergül Magazin Haberleri
Gülçin Ergül'den trafik kazası sonrası ilk paylaşım

Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı trafik kazası geçirdi. Trafik kazası sonrası Gülçin Ergül kazayı hafif yaralanarak atlatırken sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı kaza sonrası sosyal medyadan ilk paylaşımını yaptı.

Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, geçtiğimiz akşam geçirdiği trafik kazasından hafif yaralı bir şekilde kurtulurken, aracı kullanan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Balıkesir'de, Susurluk mevkiinde gerçekleşen kazada; 36 yaşındaki Gülçin Ergül ve Erdal Şeyda Lafçı'nın içinde bulunduğu araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yolun aynı yönünde sağ şeritte seyreden bir TIR'ın dorsesine arkadan çarptı ve sonra da savrularak bariyerlere çarptı.

CENAZESİ İZMİR'E GÖNDERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Erdal Şeyda Lafçı'nın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından sevk edildiği Balıkesir Devlet Hastanesi'nin morgundan alınarak İzmir’e gönderildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

"SEN BENİM MELEĞİMSİN"

Gülçin Ergül sosyal medya hesabından sevgilisinin fotoğrafıyla birlikte "Sen benim meleğimsin, hep öyleydin aşkım" paylaşımını yaptı.

Gülçin Ergül'den trafik kazası sonrası ilk paylaşım - Resim : 1

GÜLÇİN ERGÜL'ÜN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Araçtaki Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül ise kaldırıldığı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Ergül, halen hastanede gözlem altında tutuluyor. Ergül'ün, doktorların son kontrollerinin ardından akşam saatlerinde taburcu edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Gülçin Ergül Erdal Şeyda Lafçı magazin magazin haberleri