Trabzonspor'un şampiyonluğu Aleyna Tilki ve Demet Akalın'ı karşı karşıya getirdi

Trabzonspor'un şampiyonluğu Aleyna Tilki ve Demet Akalın'ı karşı karşıya getirdi

FIFA'nın resmi Twitter hesabından Trabzonspor'un şampiyonluk kutlama görüntüleri paylaşılmıştı. Paylaşılan görüntülerde Demet Akalın'ın seslendirdiği Kulüp şarkısının çalındığı kutlama anları yer alıyordu. Bu olayın ardından Aleyna Tilki ve Demet Akalın'ı karşı karşıya geldi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok."

Aleyna Tilki'ye cevap veren Demet Akalın "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FIFA'ya söyleriz seni de paylaşır" dedi.

Akalın'ın tweet'ini alıntılayan Tilki de "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

FIFA Trabzonspor Demet Akalın Aleyna Tilki