Tövbeler Olsun Final Bölümü İzle - 31. ve 32. Bölüm

Tövbeler Olsun
Tövbeler Olsun Final Bölümü İzle - 31. ve 32. Bölüm

TRT 1'de Tövbeler Olsun dizisinin merakla beklenen 31. ve 32. bölümü yayınlandı. 25 Mart 2021 Perşembe günü yayınlanan dizinin final bölümü internete yüklendi. İşte Tövbeler Olsun dizisinin 31. ve 32. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Tövbeler Olsun 31. ve 32. bölüm izle.

Tövbeler Olsun dizisinin 31 bölümü TRT 1'de 25 Mart 2021 Perşembe günü yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünü yani finalini tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. 

TÖVBELER OLSUN 30. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Namzet nikahla birlikte Azerbaycan'a yerleşme kararı alan kızının özlemi içindedir. Latife ise Hülya ile ortak kurdukları şirket için tatlı bir  heyecan içindedir. Osman ve Namzet’ in küslükleri ise halen devam etmektedir. Makbuş, yalnızlık çektiğini söyleyen enişteyi evlendirme çalışmalarına başlar. Dr. Şevki ise Namzet'e hakkını helal etmesi için Osman' la ciddi bir konuşma yapar. Sonunda iki aileyi büyük bir sofrada buluşturmayı başarır. Fakat sonuç yine hüsran olacaktır. Tüm bunlar olurken Namzet Horanta Dr.Şevki Bey'in başını çok büyük bir derde sokacaktır. Osman'ın olanlarla ilgili şüphelendiği isim ise Namzet'tir...

Latife ve Hülya'nın da dahil olmasıyla plan devreye girecektir. Latife ve Hülya'nın Şevki Bey’in planıyla gizemli bir şekilde kaybolması Namzet'i ve Osman'ı telaşlandırır. Kocaları barışana kadar eve dönmeyeceklerini söyleyen Latife ve Hülya'ya ulaşmaya çalışan inatçı ikili ise doğruca Dr. Şevki Bey'den yardım istemeye gider.

Öte yandan Kazım, Jale'ye evlenme teklifi yapmanın hazırlığı içindedir. Memleketine dönmeye karar veren Enişte, Kazım'a büyük bir sürpriz yapacaktır... Tüm bunlar olurken Osman, helallik vermek için Namzet’ ten zor bir görevin üstesinden gelmesini ister. Bu görevi başarıp helalliği almaya çalışan Namzet'i ise cesaret dolu zorlu bir sınav beklemektedir.

TÖVBELER OLSUN'UN KONUSU

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak. Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor… Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor.

TÖVBELER OLSUN 31 BÖLÜM İZLE - FİNAL

Tövbeler Olsun dizisinin final yani 31. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

Tövbeler Olsun dizisinin final yani 32. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

Tövbeler Olsun dizisi dizi haberleri Tövbeler Olsun TRT 1 izle dizi izle dizi fox dizileri Tövbeler Olsun son bölüm izle bedava dizi izle Tövbeler Olsun yeni bölüm izle trtizle trt izle