Tövbeler Olsun 28. Bölüm Full İzle

Dizi Haberleri
Tövbeler Olsun 28. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Tövbeler Olsun dizisinin merakla beklenen 28. bölümü yayınlandı. 11 Mart 2021 Perşembe günü yayınlanan dizi internete yüklendi. İşte Tövbeler Olsun dizisinin 28. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Tövbeler Olsun 28. bölüm izle.

Tövbeler Olsun dizisinin 28. Bölümü TRT 1'de 11 Mart 2021 Perşembe günü yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde.

TÖVBELER OLSUN 27. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Doktor Şevki Bey, Aylin ve Buğra'nın yardım istemesiyle birlikte Namzet ve Osman'ı barıştırmak için harekete geçer ve bunun için inatçı ikiliyi eskiden birlikte çalıştıkları kuyumcu dükkanına kilitler. Dost oldukları eski günleri hatırlamaları için elinden geleni yapan Dr. Şevki bu defa onları barıştırmaya kararlıdır. Fakat anılarının tekrar canlandığı bu eski atölyede başlarına olmadık işler gelecektir. Pırlantaların peşinde olan hırsızlık şebekesinin ortasında kalan Namzet ve Osman'ı zorlu bir macera beklemektedir. Öte yandan Nazmiye ve Anıl, ailelerine nikah tarihi aldıkları haberini vermek için fırsat kollamaktadır. Ertan ise değişimiyle herkesi şaşırtmaya devam etmektedir. Horanta ailesinin yeni üyesi Makbuş ise Enişte’ nin kasketinde taşıdığı sırrı çözmenin peşindedir. İki eski dostun arasında tam da her şey yoluna girmişken aniden yaşanacak olan gerilim yüzünden Namzet'i zor anlar bekleyecektir. Eski atölyede Osman ve Namzet'i nasıl bir macera bekliyor? Kazım, Jale'nin gizemli davranışlarının sebebini öğrenecek mi? Doktor Şevki sayesinde araları düzelen inatçı ikiliyi tekrar karşı karşıya getirecek olay ne?

TÖVBELER OLSUN'UN KONUSU

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak. Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor… Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor.

TÖVBELER OLSUN 28. BÖLÜM İZLE

Tövbeler Olsun dizisinin 28. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

Tövbeler Olsun dizisi dizi haberleri Tövbeler Olsun TRT 1 izle dizi izle dizi fox dizileri Tövbeler Olsun son bölüm izle bedava dizi izle Tövbeler Olsun yeni bölüm izle trtizle trt izle