Tom Hanks'ten koronavirüs aşısı yorumu: Herkesten sonra yaptıracağız

koronavirüs
Tom Hanks'ten koronavirüs aşısı yorumu: Herkesten sonra yaptıracağız

Eşi Rita Wilson ile mart ayında koronavirüse yakalanan ve gördüğü tedavinin ardından iyileşen oyuncu Tom Hanks, koronavirüs aşısıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Şarkıcı eşi Rita Wilson ile birlikte mart ayında koronavirüse yakalanan 64 yaşındaki Tom Hanks, Today’e verdiği röpotajda, eşi ile birlikte aşı olacaklarını ancak şu anda ‘öncelikliler’ grubunda yer almadıklarını belirtti.

Yeni filmi News of the World’ün tanıtımı için röportaj veren Hanks, "Aşıyı gerçekten olması gereken herkesten çok sonra yaptıracağız” dedi.

Hanks, aşı olmanın güvenli olduğunu göstermek ve başkalarını da aşı yaptırmaya teşvik etmek için aşı sırası geldiğinde bunu halka açık bir şekilde yaptıracağını ekledi.

AŞIYA GÜVEN ZAYIF

Anketler, pek çok Amerikalının aşı çalışmalarının aceleye getirildiğini düşündüğünden dolayı, geliştirilen Kovid-19 aşısına güvenmediğini ortaya koyuyor. Kasım ayında Gallup şirketinin yaptığı ankete göre, Amerikalıların yaklaşık yüzde 42'si Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylanan bir aşıyı yaptırmayacaklarını söyledi. 

Hanks ayrıca şu anda aşının bulunmasına rağmen maske takmanın hala koronavirüsten korunmak için önemli olduğunu da belirtti.

Tom Hanks'ten koronavirüs aşısı yorumu: Herkesten sonra yaptıracağız - Resim : 2

Avustralya’da film çekimi esnasında koronavirüse yakalanan Tom Hanks ve Rita Wilson, bir süre ülkede tedavi gördükten sonra ABD’deki evlerine dönmüş ve karantinaya girmişti. Hanks, aşı geliştirme çalışmalarına katkıda bulunmak için kan ve plazma bağışı yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Tom Hanks