Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' setinde öfkesine hakim olamadı

Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' setinde öfkesine hakim olamadı

Ünlü oyuncu Tom Cruise, çekimleri devam eden 'Görevimiz Tehlike 7' setinde salgın kurallarını ihlal eden ekip üyelerine sinirlendi. Ünlü oyuncunun öfkesine hakim olmadığını gösteren ses kayıtları basına sızdırıldı.

'Görevimiz Tehlike 7’ filminin çekimleri devam ederken, setten de basına sık sık fotoğraflar yansıyor. O fotoğraflarda, Cruise’un çekim aralarında maskeli olmaya özen göstermesi hep dikkat çekti. 

Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' setinde öfkesine hakim olamadı - Resim : 1

Setten gelen yeni haber, ekibin Kovid-19 kurallarını ihlal etmesi üzerine Cruise’un bağırarak tepki gösterdiği, hatta küfür ederek ekiptekileri azarladığı yönünde.

Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' setinde öfkesine hakim olamadı - Resim : 3

The Sun gazetesinin yayınladığı, setten sızan ses kaydında, Cruise’un azarlamaları duyulabiliyor.  

“BU LANET ŞEYİ YAPMAYACAKSINIZ”

Ünlü oyuncunun ses kayıtlarında, “Bunu tekrar yaptığınızı görürsem defolup gidersiniz. Bu ekipte herhangi biri yaparsa iş biter. Sen de, sen de. Ve sen, bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksın” dediği duyuluyor.

Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' setinde öfkesine hakim olamadı - Resim : 4

The Sun gazetesi, bilgisayar ekranı karşısında sosyal mesafeyi korumadan duran iki ekip üyesini azarlayan Cruise için ‘küplere bindi’ ifadesini kullandı. Ünlü oyuncu, “Bizim sayemizde Hollywood film çekimlerine geri döndü. Binlerce iş yaratıyoruz” diyerek küfür etti.

“BİR DAHA GÖRÜRSEM…”

Cruise, “İşte bu kadar. Özür dilemek yok. Onu, endüstri kapandığında evlerini kaybedenlere söyleyebilirsiniz. Biz bu lanet filmi durdurmayacağız. Anlaşıldı mı? Bir daha görürsem defolup gidersiniz!” diye de ekledi.

ÇEKİMLER İÇİN GEMİ KİRALADI

Cruise'un hem filmin oyuncularını hem de kamera arkası ekibini hastalıktan korumak ve izole etmek için kendi kasasından 500 bin sterlin ödeyip bir gemi kiraladığı haberi de gündeme gelmişti.

Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' setinde öfkesine hakim olamadı - Resim : 5

Filmin çekimleri İtalya ve İngiltere’de gerçekleştiriliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Görevimiz Tehlike 7 Tom Cruise