Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin 5 aylık oğulları ameliyata alındı

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin 5 aylık oğulları ameliyata alındı

Tolgan Sayışman ve Almeda Abazi'nin 5 ay önce dünyaya gelen oğulları Efehan ameliyata alındı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi geçtiğimiz Mayıs ayında oğulları Efecan'ı kollarına almıştı. Ünlü çiftin minik bebeğinden üzücü bir haber geldi. 

2.Sayfa, programının haberine göre, minik Efehan'ın kafasında dermoit kist vardı ve kist başarılı bir operasyonla alındı. Efehan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Programda oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi'nin son derece üzgün oldukları; anne Abazi'nin "Evladıma nazar değdi..." diyerek sürekli ağladığı bilgisi paylaşıldı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin 5 aylık oğulları ameliyata alındı - Resim : 1

TOLGAHAN SAYIŞMAN'DAN MÜJDELİ HABER

Tolgahan Sayışman sosyal medya hesabında oğlu Efehan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Sayışman, "Oğlumuz Efehan'ın geçirdiği operasyon sırasında ve sonrasında arayarak, mesaj atarak, çiçek göndererek iyi dileklerini bizlerle paylaşan tüm tanıdıklarımıza; başta ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz Memet Özek olmak üzere hemşiresinden hasta bakıcısına bizlerle ilgilenen tüm hastane personeli ve Acıbadem Hastanesi'ne; ayrıca bizleri seven, takip eden dualarını bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Soranlar için Efehan şuan iyi Allah'ıma şükürler olsun. Allah bütün bebeklerimizi çocuklarımızı korusun kimseye yaşatmasın inşallah. Sizleri çok seviyoruz" açıklamasını yaptı.

Bebeğiyle ilk kez kamera karşısında!

Tolgahan Sayışman, 'Şampiyon' dizisi için oğlu Efehan ile kamera karşına geçmişti. Almeda Abazi'nin sette gözünü bir an olsun oğlunun üzerinden ayırmadığı öğrenilmişti. 

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman ameliyat bebek şampiyon