Tolgahan Sayışman'dan romantik paylaşım: Seni çok seviyorum ruhum!

Tolgahan Sayışman'dan romantik paylaşım: Seni çok seviyorum ruhum!

Şampiyon dizisinde Fırat karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile romantik pozunu Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Sayışman, paylaşımı ile tanışmalarının 5. yıldönümlerini kutladı.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 14 Şubat 2017 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bebekleri Efehan, 5 Mayıs'ta dünyaya gelmişti.

Mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşan çift, tanışmalarının 5. yıldönümlerini de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Tolgahan Sayışman'dan romantik paylaşım: Seni çok seviyorum ruhum! - Resim : 1

Sayışman, eşi Almeda Abazi ile Milan'da çektirdiği pozunu, "5... Te dua shume shpirti im..." yani "5... Seni çok seviyorum ruhum" notuyla yayınladı. Abazi ise eşinin paylaşımına kalp emojileri ile yanıt verdi.

Tolgahan Sayışman'dan romantik paylaşım: Seni çok seviyorum ruhum! - Resim : 2

Çiftin oğulları Efehan kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirmişti.

Tolgahan Sayışman, oğlunun sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Oğlumuz Efehan'ın geçirdiği operasyon sırasında ve sonrasında arayarak, mesaj atarak, çiçek göndererek, iyi dileklerini bizlerle paylaşan tüm tanıdıklarımıza; başta ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz olmak üzere hemşiresinden hasta bakıcısına, bizlerle ilgilenen tüm hastane personeline; ayrıca bizleri şahsen tanımasa da bizi severek takip eden, dualarını bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler."

Şampiyon dizisi Tolgahan Sayışman Almeda Abazi