Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu

Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu

Çukur'un senaristi Gökhan Horzum'un yeni dizisi Bir Gece Ansızın'ın hazırlıkları sürüyor. Ay Yapım imzası taşıyan dizinin başrolünde Tolga Sarıtaş olacak.

Çukur'da ortaya çıkardığı karakterleri fenomen hale getiren dizinin senaristi Gökhan Horzum, yeni bir projeyi kaleme aldı. Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hikayesini konu alan Ay Yapım için hazırlanan dizinin adı “Bir Gece Ansızın" oldu.

Birsenaltuntas.com'un haberine göre, projenin yönetmen koltuğunda son olarak “Doğduğun Ev Kaderindir”i çeken Çağrı Bayrak oturacak. Dizi için FOX’un ardından Show TV ile görüşüldüğü öğrenildi.

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 1

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan başarılı oyuncu, Akkant Lisesi'nden mezun olduktan sonra ilgisini tamamen oyunculuğa yöneltti. Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmedi ve müzik gruplarıyla birlikte baterist bir de gitarist olarak sahne aldı.

Çeşitli dizi ve filmlerde yer alsa da Güneşin Kızları dizisinde "Ali Mertoğlu" karakteri ile tanınan Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı "Şehzade Cihangir" karakteriyle Türk seyircisinin gönlüne taht kurdu. Ayrıca oyuncu, 20 Ocak 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde "Meriç Tuna" karakterine hayat verdi.

Söz dizisinde "Yavuz Karasu" karakteri ile başarısından söz ettiriyor. 46. Uluslararası Emmy Ödülleri''nde 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterildi. 27 yaşındaki Tolga Sarıtaş Amerika'da gerçekleşen ödül töreninde Brezilya'dan Julio Andrade, Kanada'da Billy Campbell ve Danimarka'dan Lars Mikkelsen ile yarıştı.

Kaynak: Diğer

Tolga Sarıtaş Gökhan Horzum dizi dizi haberleri