Teşkilat dizisinde büyük ayrılık! Başrol oyuncusu böyle veda etti

Magazin Haberleri

Her pazar akşamı TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan Teşkilat'ta dizi hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Ezgi Eyüboğlu, diziye veda etti.

TRT 1'in MİT'i anlatan dizisi Teşkilat, Ceren karakteri yani Ezgi Eyüboğlu, son bölümde izleyenleri şaşırttı. Halit Başkan ile baba kız olduklarını öğrenmesinden sonra Yıldırım'ın tuzağına düşen Ceren, canlı bomba olarak Halit'in karşısına çıktı. İzleyiciler, bu sahne ile duygusal anlara şahit oldu. Halit'in silahından çıkan kurşun Ceren'i öldürüyor mu? herkes bu sorunun cevabını aramaya başladı. Peki, Teşkilat dizisinde Ceren öldü mü? Ezgi Eyüboğlu, Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? İşte yanıtı...

Ezgi Eyüboğlu

TEŞKİLAT'TA CEREN ÖLDÜ MÜ?

Son olarak, geçtiğimiz haftalarda Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta'nın vedasının ardından Ezgi Eyüboğlu da Teşkilat dizisine veda etti. Dizinin bu hafta yayınlanan 44. bölümünde Halit Başkan'ın kızı olduğu ortaya çıkan Ceren karakteri babasının silahından çıkan kurşunlarla yaşama veda etti.

Ece Erken

"BENDE YERİN AYRI"

Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından Ezgi Eyüboğlu, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımını, "44 bölüm sonra Hoşça kal CEREN. Bende yerin ayrı. Tüm ekip ve oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim, yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı. 

Ezgi Eyüboğlu

Kaynak: Haber Global TV

Teşkilat Teşkilat dizi Ezgi Eyüboğlu magazin haberleri TRT 1 dizileri