Teşkilat 34. Bölüm Full İzle tek parça! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle 13.02.2022

Teşkilat
Teşkilat 34. Bölüm Full İzle tek parça! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle 13.02.2022

TRT'nin yeni dizisi Teşkilat'ın 34. bölümü 13 Şubat 2022 Pazar günü yayınlandı. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Youtube ve TRTizle'de Teşkilat dizisi son bölüm tek parça full izle.

Teşkilat dizisinin 34. bölümü 13 Şubat Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; Elçi karakteri dikkat çekmişti. Peki ama Teşkilat'ın son bölüm full izle bilgileri neler? İşte Teşkilat yeni bölüm izle bilgileri...

Teşiklat 34. Bölümün konusu

Yıldırım’ın kendi hakimiyetlerindeki bir dünya hayaliyle Nemesis ile ilgili yaptığı açıklama büyük bir tehdit yaratır. Büyük tehlikeye yol açacak bir kitle imha silahını durdurmak için ekip harekete geçer. Kullanılacak kimyasalın izini süren ekip, eski bir Rus ordu mensubunun peşine düşer ancak kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur. Bu oyun Serdar için yeni bir imtihan, tüm ekip için ise zorlu bir operasyonun başlangıcı olur.

Diğer yanda Pınar, Halit Başkan’dan aldığı talimatla Çetin mevzusunu kökten çözmek isterken büyük bir saldırının ortasında kalır. Bu saldırı sonrası Çetin’in kapısını çalacağı kişi hiç beklenmeyen biridir. Bir diğer beklenmeyen gelişme ise Ceren’in geçmişinin ortaya çıkmasıyla yaşanacak büyük sarsıntıdır.

Teşiklat 33. Bölümün konusu

Elçi’nin ölümüyle birlikte bir darbe daha alan Yıldırım büyük bir vurgun yapmanın peşine düşer. Nemesis’in ilk adımı için uygulamaya koyduğu plan tüm Türkiye’yi derinden etkileyecek olaylar silsilesinin de başlangıcı olur. Ekip, Yıldırım’ın planının ne olduğunu öğrenmek için yaptığı operasyonda daha önce hiç bilmedikleri yeni bir gerçekle yüzleşir. Bu yüzleşme birçok sorunla birlikte yeni planları ortaya çıkarır.
Diğer yanda Halit, kızı ile ilgili yeni bilgilere ulaşır. Bu yeni bilgiler ışığında Halit, Yıldırım’ı hiç beklemediği bir yerden vurur. Nemesis’in ortaya çıkışıyla beraber Serdar ve Zehra ölümün eşiğindeyken Serdar için beklenmedik yeni sürprizler ortaya çıkar.

Teşkilat 34. Bölüm Full İzle

Teşkilat dizisinin 13 Şubat Pazar günü yayınlanan 34. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak olarak seyredilebilmektedir.

‘TEŞKİLAT’ - KÜNYE

Yönetmen : Yağız Alp Akaydın

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım: TIMS&B Productions

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Oyuncular : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl

 

trt 1 izle Teşkilat dizisi dizi izle dizi haberleri trt dizileri trt teşkilat son bölüm izle teşkilat canlı izle teşkilat yeni bölüm izle trt izle trt 1 canlı izle