Temmuz ayının magazin gündeminde de "şiddet" var!

Temmuz ayının magazin gündeminde de "şiddet" var!

Temmuz ayında magazin ve sanat dünyasının en çok konuşulan ünlü isimleri belirlendi. Medya Takip Merkezi'nin, Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre, ay boyunca en çok konuşulan isim, darp iddialarıyla gündeme gelen Ozan Güven oldu.

MTM’nin Temmuz ayını kapsayan araştırmasında öne çıkan magazin olayları ve ayın popüler ünlüleri belirlendi. Magazine dair gündem yaratan ünlülerin ve olayların derlendiği raporda en çok konuşulan isim, kız arkadaşına uyguladığı darp iddiaları ile gündeme gelen oyuncu Ozan Güven oldu. 

Her ay listenin zirvesinde yer alan medya patronu Acun Ilıcalı, Temmuz ayında ikinci sıraya yerleşti. Canlandırdığı Huysuz Virjin karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Türk drag queen sanatçısı Seyfi Dursunoğlu’nun vefat haberi, geçtiğimiz ayın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

ŞİDDET İDDİALARI İLE GÜNDEME GELDİLER

Oyuncu Ozan Güven'in 6 aydır beraberlik yaşadığı kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiaları, Temmuz ayı gündemine bomba gibi düştü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla başvuran Deniz Bulutsuz, ünlü oyuncu Ozan Güven'in kendisini darp ettiği ileri sürerek şikayetçi oldu. Bulutsuz'un ihbarı sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı ve Güven hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede Ozan Güven'in 'Cebir tehdit veya kişiyi hürriyetinden Yoksun kılma kasten yaralama hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberlerinin basına yansımasının ardından Levent'te bulunan evini terk etti.

Darp haberlerinin basına ve sosyal medyaya yansımasıyla birlikte ünlü oyuncuya tepki yağdı. Bir grup genç kadın, Ozan Güven’in reklam yüzü olduğu bankanın önünde eylem yaparak “Ozan Güven’i reklamlarda görmek istemiyoruz” çağrısında bulundu. Bunun üzerine Ozan Güven’in reklam yüzü olduğu bankanın devam eden reklam kampanyasının afişlerini toplattığı ve 1,5 milyonluk anlaşmanın da iptal edildiği öğrenildi. MTM’nin raporuna göre ay boyunca medyada 7 bin 95 haberde yer alan Ozan Güven, darp iddiaları ile gündemin en çok konuşulan ünlü ismi oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Medya Takip Merkezi Ozan Güven