Taylor Hawkins kimdir, neden vefat etti? Taylor Hawkins kaç yaşında vefat etti?

haberler
Taylor Hawkins kimdir, neden vefat etti? Taylor Hawkins kaç yaşında vefat etti?

Müzik dünyasını yasa boğan beklenmedik bir ölüm haberi geldi. Ünlü rock grubu Foo Fighters'ta davulcu ve vokalist olarak yer alan Taylor Hawkins hayatını kaybetti. Peki, Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Taylor Hawkins, 50 yaşında hayata gözlerini kapadı. Dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters'ın davulculuğunu ve vokalistliğini yapmakta olan Taylor Hawkins, internette araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar internette 'Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü?' araması yapmaya başlamış durumda. Peki, Taylor Hawkins kimdir, kaç yaşında neden öldü?

Taylor Hawkins Foo Fighters

TAYLOR HAWKINS KİMDİR?

Taylor Hawkins, Alanis Morissette ve Sylvia'nın turne davulcusu olarak sektöre ilk adımını attı. Hawkins, 2004 sensinde davul çalıp şarkı söylediği kendi yan projesi Taylor Hawkins ve the Coattail Riders'ı kurdu. 2005 senesinde Birleşik Krallık davul dergisi Rhythm tarafından 'En İyi Rock Davulcusu' olarak seçildi.

Oliver Taylor Hawkins 17 Şubat 1972 tarihinde dünyaya gelmiş Amerikalı bir müzisyendir.

Taylor Hawkins, California, Laguna Beach'te çocukluğunu geçirdi. Hawkins'in bir erkek kardeşi ve bir kız kardeşi bulunmaktadır. Orange County merkezli grup Sylvia'dan (daha sonra ANYONE olarak ortaya çıktı) ayrılmasının ardından, Sass Jordan'ın davulcusu olarak katıldı. Alanis Morissette için davulcusu olabilmek için gruptan için ayrıldı. Foo Fighters grubunda da davulcu olarak bulundu.

Taylor Hawkins, dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalistiydi, Hawkins 50 yaşında hayatını kaybetti.

TAYLOR HAWKINS NEDEN ÖLDÜ?

Taylor Hawkins'in ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Foo Fighters’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Müzikal ruhu ve bulaşıcı gülümsemesini sonsuza dek bizimle yaşayacak” denildi. Hawkins’in Kolombiya’da kaldığı otel odasında ölü bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

Foo Fighters Taylor Hawkins Taylor Hawkins kimdir