Tayfun Duygulu kimdir? Tayfun Duygulu nereli ve kaç yaşında?

haberler
Tayfun Duygulu kimdir? Tayfun Duygulu nereli ve kaç yaşında?

Tayfun Duygulu, eski eşi Beste Açar'ın kendisi ile ortak bir projede yer alacağını açıkladı. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sanatçı dikkat çeken açıklamalara bulundu. Peki Tayfun Duygulu kimdir?

Tayfun Duygulu, geçmiş olduğumuz günlerde Metin Özülkü'nün sahne aldığı bir mekanda eşi Bella Duygulu ve eski eşi Beste açar ile birlikte eğlendi. Magazin gündemine düşen haberin ardından 2. Sayfa programına konuk olan Tayfun Duygulu, eski eşi Beste Açar'ın kendisi ile birlikte ortak bir projede yer alacağını söyledi. Peki, Tayfun Duygulu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Yeni projesi için eski eşi Beste Açar ile buluşan Tayfun Duygulu'nun şarkıları nelerdir? Tayfun Duygulu'nun hayatı, biyografisi...

TAYFUN DUYGULU KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Tayfun Duygulu, 8 Nisan 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tayfun Duygulu'nun dedesi Zeki Duygulu, babası ise Erol Duygulu'dur.

Tayfun Duygulu 1988 tarihinde henüz daha 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü grubunda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu, 1991 senesinde Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik kültüründe yeni bir dönemin öncüsü oldu. Ek olarak bu şarkının klip yönetmenliğini de Barış Manço yapmıştır.

tayfun duygulu kimdir

Söz ve bestesi kendisine ait olan ve Kerim Tekin'in seslendirmiş olduğu Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzerela birlikte söz ve besteleri ile ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada ödüller elde etti. Konservatuvar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı. Saksafon ve klarnete odaklanmış olmakla beraber gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabilmektedir.

TAYFUN DUYGULU'NUN ŞARKILARI NELERDİR?

Tayfun Duygulu'nun albümleri şu şekilde:

Tayfun'93 (Ocak 1993)

Tayfun'94 (Ocak 1994)

Deli Kız (24 Mart 1995)

10 Da 12 (9 Mayıs 2000)

Gül Karası (2005)

İstanbul (2010)

Barış Manço kerim tekin