Tartışmalara neden olmuştu... Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı

Magazin Haberleri
Tartışmalara neden olmuştu... Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının bakımsız hali büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından Kalkavan'ın mezarının restorasyonu tamamlandı. Mezarın son hali yayınlandı.

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan, 15 Ekim 2022'de hayatını kaybetti. Billur Kalkavan'ın aylar sonra ortaya çıkan mezarının bakımsız hali ise sosyal medyada gündem oldu. Billur Kalkavan’ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı gelen tepkilerin ardından Habertürk'e şu açıklamada bulundu:

"Bana büyük haksızlık yapılıyor. Bilip bilmeden eleştiriyorlar. Hakaret edenler bile oldu. Kişilik haklarıma saldırıdan dolayı hepsi hakkında hukuksal hakkımı kullanacağım. Ben Billur'un resmi eşi değilim. Bu yüzden mezar yapımında benim hukuksal hakkım yok. Mezar, bir aile mezarı. Billur'un ailesinden kişiler de orada yatıyor. Kırık olan mezar taşı, eski. Yeni değil... Mezarda bir çökme olduğu için kırılmış. Hukuksal hakkım yok ama elbette ailesiyle görüşüp yeni mezar taşı için ortak karar aldık. Siparişini de bayramdan önce verdik. Bu işler iki günde olmuyor. İzin alma süreci, yenisinin yapılma aşaması belli bir zamanı alıyor. Tadilattan geçeceği için kurumuş çiçeklerin yerine yenisini de ekmedik. Durum, bundan ibaret. Kimse benim Billur'a karşı olan sevgimi, onun anısına olan saygımı sorgulamasın."

BİLLUR KALKAVAN'IN MEZARI TAMAMLANDI

Billur Kalkavan'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan mezarının restorasyonuna geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Mezar taşının da tamamlanmasıyla mezar son halini aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Billur Kalkavan Billur Kalkavan'ın mezarı magazin haberleri Buğra Bahadırlı