Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek'in izlenme sayısı sahte mi? Oğuzhan Uğur son noktayı koydu

Magazin Haberleri
Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek'in izlenme sayısı sahte mi? Oğuzhan Uğur son noktayı koydu

Tarkan’ın dün akşam yayınlanan şarkısı Geççek Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı. Sosyal medyayı ikiye bölen Geççek’le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atılmıştı. Bu iddia sonrasında konu hakkında Oğuzhan Uğur yorumda bulundu.

Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek'in video klibi 17 Şubat Perşembe akşamı ilk defa müzikseverlerin karşısına çıktı. Megastar, uzun bir aranın ardından hazırladığı yeni şarkısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medyayı ikiye bölen Tarkan’ın yeni şarkısı hakkında dikkat çeken bir iddia da ortaya atıldı.

Bir derginin sosyal medya hesabından şarkının izlenme sayısının bot hesaplarla arttığı öne sürüldü. YouTuber Oğuzhan Uğur konuyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Oğuzhan Uğur konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında, "Açılın ben yutubırım! Youtube, anlık izlenme 250 bin bile olsa, önce onayladığı sayıyı yazar. 50 ya da 10 bin gibi. Neden? Çünkü asıl sayıyı ekrana yansıtmadan, izleyen ip’lerin sahte olup olmadığını denetler. Bu sebeple ilk başta like çoğu zaman izlenmeyi geçer. Dağılabilirsiniz."

Tarkan Geççek

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Tarkan Tarkan Geççek şarkısı Geççek şarkısı magazin magazin haberleri Oğuzhan Uğur