Tarkan'ın yeni şarkısı çıktı mı? Geççek çıktık mı?

Magazin Haberleri
Tarkan'ın yeni şarkısı çıktı mı? Geççek çıktık mı?

Tarkan'ın merakla beklenen yeni şarkısı ‘Geççek' için geri sayım başladı. Hayranlarının günlerdir beklediği Tarkan'ın son şarkısı için ünlü sanatçı tarih verdi. Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' ne zaman çıkıyor?

Daha çıkmadan adıyla bile toplum arasında konuşulmaya başlanan Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' in çıkacağı tarih, Tarkan hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Sosyal medyada söz konusu şarkının adı tartışılırken aynı zaman içerisinde Tarkan'ın uzun bir sürenin ardından hayranlarıyla paylaşacağı şarkı şimdiden sevilmeye başlandı.

'GEÇÇEK' İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Tarkan'ın yeni şarkısı ‘Geççek’i 17 Şubat’ tarihinde ilk defa dinlenecek. Sosyal medya hesabından iki gün önce paylaşmış olduğu tanıtım videosunda Tarkan, hayranlarına yeni şarkısının 17 Şubat tarihinde yayınlanacak olduğu müjdesini paylaştı. Şarkının bugün gün içerisinde Tarkan'ın resmi YouTube kanalında yayınlanması bekleniyor.

geçcek çıktı mı

İki hafta önce koronavirüs testi pozitif çıktığını belirten Tarkan, iyileşir iyileşmez yeni şarkısı 'Geççek' için çalışmaları hızlandırdı. Müzik dünyasının usta ismi Ajda Pekkan da yazdığı yorumla Tarkan'ın yeni şarkısını tebrik edip, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Tarkan Tarkan'ın yeni şarkısı