Tarkan’dan bomba paylaşım: İşte yeni şarkısının ilk 10 saniyesi

Magazin Haberleri

Şu sıralar merakla beklenen albümü için hazırlıklarını sürdüren Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından yeni şarkısının 10 saniyesini yayınladı. Tarkan’ın paylaşımı beğeni topladı.

Son albümünü 2017 yılında yayınlayan Tarkan, yeni albümü için kolları sıvamıştı.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarının uzun süredir beklediği haberi duyurmuştu.

Megastar, sonunda bir paylaşım yaparak “Geri sayım başladı…Yeni şarkı geliyor” ifadelerini kullanmıştı.

49 yaşındaki şarkıcı bu kez de yeni şarkısının ilk 10 saniyesini yayınladı. Tarkan paylaşımına “Coming soon” notunu düştü.

Tarkan’ın paylaşımına binlerce beğeni geldi.

“ÇOK DİKKAT ETMEME RAĞMEN…”

Önceki günlerde Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşarak coronaya yakalandığını duyuran Tarkan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim. Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda ‘iyi ki aşılıyım’ diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Kovid’i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Tarkan Tarkan yeni şarkı Tarkan instagram magazin magazin haberleri sosyal medya