Tarkan: Kızım için maskara da olurum

Magazin Haberleri
Tarkan: Kızım için maskara da olurum

Kızının oyununa eşlik eden Tarkan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa esprili bir de yazı yazdı.

2016 yılında Pınar Dilek ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Tarkan, hayranlarını şaşırtmıştı. Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık 7 yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

Hayranı Pınar Dilek ile evlenen ünlü sanatçı Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve özellikle kızıyla birlikte keyifli anlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Tarkan son paylaşımıyla yine kendini aştı.

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI: İCABINDA MASKARA DA OLURUM

Kızıyla oyun oynamaktan büyük keyif alan Tarkan bu anları sık sık sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşıyor. Kızının oyununa eşlik etmek için bu kez maske takan Tarkan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa esprili bir de yazı yazdı.

Tarkan: Kızım için maskara da olurum - Resim : 1

Tarkan’ın; “Tütüler, maskeler filan. Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın. Olsun, kızımın mutluluğu için maskarası da olurum icabında.” yazdığı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Tarkan: Kızım için maskara da olurum - Resim : 2

Instagram’da 5 milyon takipçisi bulunan Megastarın gönderisi bazı takipçilerinden, ‘Babasının Tarkan olduğunu bilseydi delirirdi’, ‘Sen sanatçıyken ayrı, babayken ayrı güzelsin, her halin pek güzel’ gibi dikkat çeken yorumlar aldı.

Tarkan’ın paylaşımına, Nilgün Belgün ve Asuman Dabak’ın da de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim de yorum yaptı.

 

Kaynak: Diğer

Tarkan tarkan haberleri Tarkan sosyal medya