Tarkan'ın ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Tarkan'ın ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Tarkan ile Pınar Tevetoğlu, 29 Nisan 2016'da nikah masasına oturmuşlardı. Şimdilerde yeniden hamile olduğu öğrenilen Pınar Tevetoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, Temmuz 2018'de ilk kızları Liya'yı kucaklarına almıştı. Megastar Tarkan'a müjdeli haber kısa süre önce gelmiş ve eşi Pınar Tevetoğlu'nun ikinci kez hamile olduğu öğrenilmişti.

Son olarak 2. Sayfa programının haberine göre, Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun ikinci çocuklarının cinsiyeti belli oldu. Cinsiyeti erkek olarak açıklanan bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan çifte tebrik mesajları yağdı.

Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun yeni yılı Almanya'daki ailesinin yanında geçirdiği öğrenildi.

İLK KEZ BABA OLACAĞINI BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

Tarkan, ilk kez baba olacağını açıkladığı videosunda heyecanlı bir şekilde şu sözleri söylemişti: "Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de."

Pınar Tevetoğlu Tarkan