Tarkan'dan İmamoğlu'na: "Güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız"

Tarkan'dan İmamoğlu'na: "Güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Megastar Tarkan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine katıldı. Tarkan sahnede iki ismi teker teker alkışlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'yla, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer ile Tarkan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine katıldı. İmamoğlu ve Soyer çifti, konser öncesinde Tarkan ile sahne arkasında bir araya geldi.

Tarkan'dan İmamoğlu'na: "Güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız" - Resim : 1

Tarkan kendisini konserden önce ziyaret eden İmamoğlu'na, "Yağmurlu hava, siz güneş gibi doğacaksınız" dedi. Bu sözler üzerine İmamoğlu, "Estağfurullah. Siz doğacaksınız, bizi ısıtacaksınız. Çok iyi gördüm sizi” şeklinde karşılık verdi. 

Tarkan'dan İmamoğlu'na: "Güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız" - Resim : 2

İmamoğlu ve Soyer çifti, Tarkan'ın şarkılarına eşlik ederek keyifli saatler yaşadı. Şarkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etti, teker teker alkışlattı.

Tarkan'dan İmamoğlu'na: "Güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız" - Resim : 3

"SAHİCİLİĞİNİZLE GÜN GİBİ DOĞDUNUZ İSTANBUL'A"

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirten Tarkan, İmamoğlu için de "Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul'a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız. Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek" ifadelerini kullandı. Tarkan'ın sözleri, seyircilerden büyük alkış aldı. 

Tarkan Ekrem İmamoğlu Tunç Soyer