Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'den şoke eden suçlamalar! "Tarık sahtekarlık yaptı"

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'den şoke eden suçlamalar! "Tarık sahtekarlık yaptı"

Turgut Üregül, anne ve babasından kalan şirket hisselerini gasp ettiği iddiasıyla ağabeyi Tarık Akan hakkında şoke eden suçlamalarda bulundu.

Anne ve babalarının vefatından sonra şirket hissenin hem kendisi hem de iki kardeşi arasında bölündüğünü ifade eden Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, "Tarık (Akan), sağ olduğu dönemde bu hisse mevzusunu halledeceğini söylerdi. Ama halletmedi. Annem Yaşar Üregül, 2000 yılında Cerrahpaşa Hastanesi'ne yattı. Daha sonra alzheimer oldu. Tarık, annem alzheimer olduğuda ondan imza alıp yüzde 5'lik hisseyi oğlu Barış Üregül'e devretti.

"TARIK SAHTEKARLIK YAPTI"

Sonra annem 2006'da vefat etti. Ama defter kaydı yok. Tarık, sahtekarlık yaptı. Annem öldükten sonra sahte evrağı buldum. Hakkımı arıyorum. Ölüm haksa miras helaldir. Faiziyle birlikte yaklaşık 2 milyon dolar alacağım var. Eğer bu tebligata cevap gelmez, hissemi de alamazsam, Barış Üregül sahte evraktan ceza yer" dedi.

İşte ihtarnamedeki yer alan çarpıcı ifadeler: 

"Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül, annem Yaşar Üregül'ün kronik alzheimer olmasından istifade ederek A-4 kağıda annemin sahte imzasını atarak kendisini hissenin tamamına sahip gibi gösterip diğer varislerin haberi ve bilgisi olmadan hisse devrini sahte beyan ve evrakla yapmıştır. 

Anne Yaşar Üregül, oğul Turgut Üregül, kızı Türkan Üregül ve oğlu Hasan Tahsin arasında 4 eşit pay edilerek taksimi yerine getirilmemiştir. 

Baba Hüseyin Yaşar'a ait olan hisse kanuni hissedarlar arasında yeniden dağıtım yapılarak, hakkaniyet sağlanmalıdır. 30 gün içerisinde bu ihtarnameye cevap alınamazsa yasal yollara başvurulacaktır." 

“HAKKIMIN PEŞİNDEYİM!”

Tarık Akan'ı suçlayan Turgut Üregül, "Tarık sosyal demokrat olduğunu söylerdi ama bu konuda sahtekarlık yaptı. Ben yüzde 5'lik hakkımın peşindeyim. Ölüm haksa miras helaldir" dedi. (Snob Magazin) 

Tarık Akan