Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilmişti... Merve Boluğur sessizliğini bozdu

Magazin Haberleri
Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilmişti... Merve Boluğur sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinden tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edildi. Hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulunan Merve Boluğur, "Oradaki genç yer bulamadığı için masaya oturdu" dedi.

Oyunculuktan şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile sıkça adından söz ettiriyor. Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan müzik çalışmaları yaptığında esnada tanıştığı Mert Aydın ile evlenen Merve Boluğur, 53 gün sonra tek celsede boşandı.

Boluğur'un bir alışveriş merkezinde tanımadığı bir kişinin masasına oturarak sohbet etmeye çalıştığı iddia edilmişti. Sosyal medyada uzunca bir süre konuşulan ünlü isim sessizliğini bozdu.

Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Merhaba arkadaşlar beni konuşmayı sevenler var biliyorum. Ben de buradan onları çok sevdiğimi öncelikle belirtmek isterim. Koskoca ülkenin gündemi ben olmuşum. Bir fotoğraf ve ardından başkasının masasına oturduğum iddiası... Oradaki genç yer bulamadığını ve masama oturmak istediğini söyleyince ben de izin verdim. Hangi devirde yaşıyoruz kaldı ki ortak alan. Kulağımda zaten kulaklık var ve 'Merhaba, nasılsınız ve iyi misiniz?'den başka bir şey konuşulmadı."

Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilmişti... Merve Boluğur sessizliğini bozdu - Resim : 1Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilmişti... Merve Boluğur sessizliğini bozdu - Resim : 2Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilmişti... Merve Boluğur sessizliğini bozdu - Resim : 3

Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilmişti... Merve Boluğur sessizliğini bozdu - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur magazin haberleri sosyal medya