Tamer Karadağlı kaza yaptı! 'Ankara kar cehennemini yaşadı'

Magazin Haberleri
Tamer Karadağlı kaza yaptı! 'Ankara kar cehennemini yaşadı'

Yoğun kar yağışına Ankara'da yakalanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, dün akşam saatlerinde kayan aracını kontrol edemeyerek kaza yaptı. Çarptığı aracın şoförünü bulamayan oyuncu, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Ankara'da kara teslim oldu. Karın etkisini gösterdiği saatlerde dışarıda olan Tamer Karadağlı aracını kontrol edemeyince, başka bir otomobile çarptı. Çarptığı aracın hasarını karşılamak isteyen Karadağlı, sosyal medyadan duyuru yaptı.

Çarptığı arabanın fotoğrafını Instagram'dan paylaşan oyuncu paylaşımında şunları yazdı:

"Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafında 06 .... plakalı kırmızı Hyundai arabaya kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ama o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu arabanın sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım."

Tamer Karadağlı kaza yaptı! 'Ankara kar cehennemini yaşadı' - Resim : 1

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK GECİKMEDİ

Tamer Karadağlı'nın bu anlamlı hareketine ünlü isimlerden de destek yorumları gecikmedi. Ömür Gedik paylaşıma "Bravo valla" yazarken eski rol arkadaşı Pınar Altuğ da "Geçmiş olsun canım, sana yakışanı yapmışsın" yorumunu yaptı.

ARAÇ SAHİBİNE ULAŞTI

Kısa süre içinde araç sahibini bulan usta oyuncu, yeni bir paylaşım daha yaparak "Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Araç sahibini buldum" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Ankara magazin magazin haberleri