Tamer Karadağlı eski partneri Pınar Altuğ'u destekledi! "Gerçekten ilginç bir topluluk"

Tamer Karadağlı eski partneri Pınar Altuğ'u destekledi! "Gerçekten ilginç bir topluluk"

Pınar Altuğ'un Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında geçen diyalog hakkında açıklama yapması çok eleştirildi. Bunun üzerine isyan eden Karadağlı, "Şimdi de Pınar'ı linçliyorlar, gerçekten ilginç bir topluluk" ifadesini kullandı.

Pınar Altuğ, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Nihal Yalçın'ın ödül konuşması esnasındaki hareketleriyle tepki çeken Çocuklar Duymasın dizisindeki partneri Tamer Karadağlı'ya destek verdi.

Altuğ, "Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız. Kimse arkada öyle durmak zorunda değil. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz" ifadelerini kullanmıştı. Altuğ'un bu açıklaması bazı sosyal medya kullanıcılarından destek görürken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından yanlış olarak değerlendirildi. Bu durumun farkına varan oyuncu Tamer Karadağlı bir kez daha isyan ederek eski partneri Altuğ'a sahip çıktı. 

Karadağlı, Twitter hesabından "Pınar Altuğ benim kadınlara karşı ne kadar hassas olduğumu, asla bir kadını incitemeyeceğimi en iyi bilen kişidir. Şimdi de sırf bana destek olduğu için Pınar'ı linç ediyorlar. Gerçekten ilginç bir topluluk" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Diğer

Tamer Karadağlı Pınar Altuğ Antalya Altın Portakal Film Festivali Nihal Yalçın