Tam 7 dizinin ardından bir üzen haber daha! Fox TV bir dizi için daha final kararı verdi

Dizi Haberleri
Tam 7 dizinin ardından bir üzen haber daha! Fox TV bir dizi için daha final kararı verdi

Sezon başından beri tam 7 dizisi final yapan Fox TV'den dizi hayranlarını üzecek bir haber geldi. Kanal, reyting listelerinde ilk 5'e giremeyen bir dizinin daha fişini çekti. İşte detaylar...

2021 – 2022 sezonuna talihsiz bir giriş yapan Fox TV’nin yeni yayın dönemi için hazırladığı 11 diziden 7 tanesi kısa bir süre içinde ekranlara veda etti. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir, Elkızı ve son olarak da Kanunsuz Topraklar dizileri reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyince final yaptı. Bu dizilerin final yapmasının ardından bir dizi için daha sürpriz bir şekilde final kararı çıktı.

Evlilik Hakkında Her Şey

Gökçe Bahadır ve Sumru Yavrucuk'un başrollerde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reyting canavarına kurban gitti. 

BABA DİZİSİ AKIBETİNİ ETKİLEDİ

Haluk Bilginer’li Baba dizisinin her Salı akşamı ekrana gelecek olması, reytinglerde ilk beşte yer alamayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Mart ayında final yapacağı iddia edildi. 

Yapım şirketinden ve Fox TV'den Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final tarihiyle ilgili resmi bir açıklama henüz  gelmedi. 

Evlilik Hakkında

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bölümleriyle her salı seyirci karşısına çıkıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Evlilik Hakkında Her Şey dizi dizi haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Evlilik Hakkında Her Şey final Baba dizisi